Mylittlefarmies FAQ

Mylittlefarmies
Der er flere fra vores husstand der spiller, er der noget vi skal være opmærksomme på?
Vær venlig at huske de følgende regler i dette tilfælde:

For at sikre, at alle spillere får de samme chancer i spillet, er alle handler mellem folk, der bruger den samme internetforbindelse (hjemme, på arbejde, etc.) ikke tilladt. Vi kan ikke gøre nogen undtagelse fra denne regel.

Selvfølgelig er det altid muligt, at venner, kolleger og familiemedlemmer, som bruger den samme internetforbindelse, spiller på den samme server. For at vi kan skelne disse spillere fra snydere, er det desværre nødvendigt at alle overholder denne regel.

Hvis I overholder denne regel, kan I spille på den samme server uden problemer. I stedet for hinanden er der masser af andre spillere, I kan handle med i stedet.

Vi takker for jeres forståelse og ønsker fortsat god fornøjelse med spillet!
I wanted to buy Coins/Diamonds/Dosh/Gold Bars/Cocoa Beans via debit (Webbilling), but I could not understand the voice on the phone.
If you didn't enter a PIN, your money wasn't debited. It's best you start the payment process again.
Jeg har glemt hvilken spilleserver min konto befinder sig på.
Hvis du har gemt den e-mail, som du modtog efter at du tilmeldte dig, er det ikke noget problem. Udover dine log-in-oplysninger kan du også i den se hvilken server du har registreret dig på.

Har du ikke længere denne bekræftelsesmail, kan du gøre brug af funktionen "glemt kodeordet" på alle serverne. Sammen med det nye kodeord skulle der også blive sendt oplysningen om den rigtige server til dig.

Selvfølgelig kan du også gå alle serverne igennem og prøve at logge ind på den én efter én med dine adgangsoplysninger, indtil du har fundet den rigtige server. Andre måder at finde din spilleserver på er der desværre ikke.
Jeg har glemt mit kodeord, kan jeg få et nyt?
Det kan du sagtens. Det eneste, du behøver, er at klikke på "glemt kodeordet?" øverst (efter log-in-felterne). Så får du tilsendt et nyt. Hvis du ikke får mailen, så husk at tjekke i din spam-mappe.
Jeg har overført penge via bankoverførsel for at få Coins/Diamanter. Hvornår får jeg dem?
Desværre har vi selv ingen indflydelse på hvor lang tid bankerne skal bruge til at gennemføre en transaktion. Dette kan nogle gange vare helt op til 3-5 hverdage, også selvom du har overført beløbet fra din konto direkte.

I hvert fald krediterer vi som regel overførsler på samme dag, som de indgår. Det kan jo være, at overførslen sågar er blevet registreret netop i dag. Skulle du på noget tidspunkt vente mere end 5 hverdage på modtagelsen af dine Coins, så kontroller venligst endnu engang dine oplysninger grundigt og henvend dig så igen til os, hvis du er af den opfattelse, at der ikke var fejl i oplysningerne.

I dette tilfælde, nævnt os venligst betalingens formål, dir brugernummer, navnet på kontoindehaveren samt transaktionsdato og -tidspunkt.
Jeg har overført penge via bankoverførsel for at få Coins/Diamanter. Hvornår får jeg dem?
Desværre har vi selv ingen indflydelse på hvor lang tid bankerne skal bruge til at gennemføre en transaktion. Dette kan nogle gange vare helt op til 3-5 hverdage, også selvom du har overført beløbet fra din konto direkte.

I hvert fald krediterer vi som regel overførsler på samme dag, som de indgår. Det kan jo være, at overførslen sågar er blevet registreret netop i dag. Skulle du på noget tidspunkt vente mere end 5 hverdage på modtagelsen af dine Coins, så kontroller venligst endnu engang dine oplysninger grundigt og henvend dig så igen til os, hvis du er af den opfattelse, at der ikke var fejl i oplysningerne.

I dette tilfælde, nævnt os venligst betalingens formål, dir brugernummer, navnet på kontoindehaveren samt transaktionsdato og -tidspunkt.
Jeg kan ikke finde en bestemt spiller via spillersøgningen og kan derfor ikke sende vedkommedne beskeder eller kontrakter.
Alle vore spilservere er helt uafhængige af hinanden. Det er derfor ikke muligt at overføre konti fra en server til en anden eller handle eller kommunikere mellem forskellige servere.

Du kan kun handle med spillere på din egen spilserver. Hvis du gerne vil spille på samme server som dine venner og/eller familie eller skifte server af andre grunde, må du tilmelde dig på deres server eller de må tilmelde sig på din og starte med at spille forfra. Indstillinger fra én server kan ikke overføres til en anden server. Hvis du blot vil snakke med andre spillere mens du er på nettet, kan du desuden også gøre dette via forummet!
Jeg kan ikke finde en bestemt spiller via søgefunktionen og kan derfor ikke kontakte vedkommende
Alle vore spilservere er helt uafhængige af hinanden. Det er derfor ikke muligt at overføre konti fra en server til en anden eller handle eller kommunikere mellem forskellige servere.

Du kan kun handle med spillere på din egen spilserver. Hvis du gerne vil spille på samme server som dine venner og/eller familie eller skifte server af andre grunde, må du tilmelde dig på deres server eller de må tilmelde sig på din og starte med at spille forfra. Indstillinger fra én server kan ikke overføres til en anden server. Hvis du blot vil snakke med andre spillere mens du er på nettet, kan du desuden også gøre dette via forummet!
Jeg kan ikke finde en bestemt spiller via søgefunktionen og kan derfor ikke kontakte vedkommende
Alle vore spilservere er helt uafhængige af hinanden. Det er derfor ikke muligt at overføre konti fra en server til en anden eller handle eller kommunikere mellem forskellige servere.

Du kan kun handle med spillere på din egen spilserver. Hvis du gerne vil spille på samme server som dine venner og/eller familie eller skifte server af andre grunde, må du tilmelde dig på deres server eller de må tilmelde sig på din og starte med at spille forfra. Indstillinger fra én server kan ikke overføres til en anden server. Hvis du blot vil snakke med andre spillere mens du er på nettet, kan du desuden også gøre dette via forummet!
Jeg kan ikke logge på min konto
Dit problem med log-in kan have mange forskellige årsager. Her er der derfor oplistet flere mulige løsninger:

* Måske har du indtastet brugernavn og/eller kodeord forkert. Der bør ikke være tomme felter/mellemrum i dem. Dette ville kunne ske, hvis du har kopieret og indsat dem. Husk desuden at kodeordet skelner mellem store og små bogstaver.

* Hvis du har glemt dit kodeord, så brug venligst optionen "glemt kodeordet", og så vil du automatisk få et nyt. Brug denne til at logge ind. Du kan senere ændre den under din spillerprofil. Hvis du ikke har fået mailen med det nye kodeord, så husk at tjekke din spam-mappe.

* Tænk desuden også på, at dit login-navn kan være forskelligt fra dit brugernavn (afhængigt af hvad for et spil der er tale om). Dit brugernavn er det navn, som bliver vist i selve spillet. For at logge ind skal du bruge dit login-navn. De er ofte ens, men ikke altid.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, så kontakt os igen og, hvis det er muligt, giv os en eksakt beskrivelse af den fejlmeddelelse du får ved forsøget på indlogning!
Jeg kan ikke logge på min konto.
Dit problem med log-in kan have mange forskellige årsager. Her er der derfor oplistet flere mulige løsninger:

* Måske har du indtastet brugernavn og/eller kodeord forkert. Der bør ikke være tomme felter/mellemrum i dem. Dette ville kunne ske, hvis du har kopieret og indsat dem. Husk desuden at kodeordet skelner mellem store og små bogstaver.

* Det kan også være at du ikke har valgt den rigtige server eller det rigtige spil. Du kan se i din bekræftelsesmail hvilken spilleserver/spilleverden du er registreret på. Husk desuden, at der er flere sprogversioner af spillene. Det kan måske være at du har tilmeldt dig en anden version end den danske?

* Hvis du har glemt dit kodeord, så brug venligst optionen "glemt kodeordet", og så vil du automatisk få et nyt. Brug denne til at logge ind. Du kan senere ændre den under din spillerprofil. Hvis du ikke har fået mailen med det nye kodeord, så husk at tjekke din spam-mappe.

* Tænk desuden også på, at dit log-in-navn kan være forskelligt fra dit brugernavn (afhængigt af hvad for et spil der er tale om). Dit brugernavn er det navn, som bliver vist i selve spillet. For at logge ind skal du bruge dit log-in-navn. De er ofte ens, men ikke altid.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, så kontakt os og, hvis det er muligt, giv os en eksakt beskrivelse af den fejlmeddelelse du får ved forsøget på indlogning!
Jeg kan ikke logge på min konto.
Dit problem med log-in kan have mange forskellige årsager. Her er der derfor oplistet flere mulige løsninger:

* Måske har du indtastet brugernavn og/eller kodeord forkert. Der bør ikke være tomme felter/mellemrum i dem. Dette ville kunne ske, hvis du har kopieret og indsat dem. Husk desuden at kodeordet skelner mellem store og små bogstaver.

* Hvis du har glemt dit kodeord, så brug venligst optionen "glemt kodeordet", og så vil du automatisk få et nyt. Brug denne til at logge ind. Du kan senere ændre den under din spillerprofil. Hvis du ikke har fået mailen med det nye kodeord, så husk at tjekke din spam-mappe.

* Tænk desuden også på, at dit log-in-navn kan være forskelligt fra dit brugernavn (afhængigt af hvad for et spil der er tale om). Dit brugernavn er det navn, som bliver vist i selve spillet. For at logge ind skal du bruge dit log-in-navn. De er ofte ens, men ikke altid.

Hvis du stadig ikke kan logge ind, så kontakt os igen og, hvis det er muligt, giv os en eksakt beskrivelse af den fejlmeddelelse du får ved forsøget på indlogning!
Jeg kan ikke tilmelde mig forummet.
Du har måske problemer med vores CAPTCHA (Completely Automated Public Turing-test to tell Computers and Humans Apart) som er et billede. Du skal skrive den tekst i feltet, som angives på billedet. Husk mellemrum, hvis der er mere end ét ord. Hvis du ikke kan læse hvad der står på billedet, kan du få vist et andet billede ved at klikke på cirklen bestående af to pile til højre.
Jeg købte Coins/Diamanter/Guld/Guldbarrer via PaysafeCard, men de er ikke ankommet endnu.
Hvis debiteringen ikke var succesfuld, bliver pengebeløbet som regel krediteret tilbage til din kode; derfor bør pengene stadig være på dit kort.

Gå venligst til www.paysafecard.com

Der kan du kontrollere din kredit og bekræfte dit indestående.

Skulle beløbet være blevet trukket fra din konto, så oplys os venligst dit PaysafeCard transaktions-ID samt datoen for din betaling.
Jeg vil gerne overføre min konto til en anden server/spilleverden.
Du kan selvfølgelig til enhver tid registrere dig på en anden spilleserver. Da vore servere dog ikke er forbundne med hinanden, er det desværre ikke muligt at overføre konto fra en server til en anden. Hvis du gerne vil spille på en anden server, må du registrere dig på den fra start af.

Du kan enten slette din gamle konto først eller også beholde den, hvad du end foretrækker. Coins, point eller spillepenge kan desværre ikke overføres.
Kan jeg købe Guldbarrer for Dalere?
Det er ikke muligt at købe Guldbarrer for spillevalutaen Dalere i My Little Farmies. Dog starter du med et par Guldbarrer på din konti og desuden kan du også få fat i nogle ved at gennemføre opgaver i spillet, via bonuspakkerne eller ved at stige op i spillertrin.

Man kan desuden få lidt Guldbarrer ved at se videoer. Klik dertil på betalingssiden via banken og derefter på "video". Sidst man ikke mindst kan man selvfølgelig altid købe dem for rigtige penge, hvis man ikke har tålmodighed til at skaffe dem på de andre måder. Her kan man desuden være heldig at kunne udnytte én af vores mange bonuskampagner!
My Coins are the cheapest on the market, but they're not displayed in the correct list position.
As the seller you see the price you receive, not the sale price that has to be paid; this is why your Coin offer is sorted differently.

Here's a more detailed explanation:

When putting your Coins on the market, you have two options. Here's an example with 300 pD.

1. Receive the entered price per Coin

If you have entered 300, the box shows as follows:
"Seller receives: 300 pD/Piece
Buyer pays: 330 pD/Piece"

2. Demand the entered price per Coin

If you have entered 300, the box shows as follows:
"Seller receives: 273 pD/Piece
Buyer pays: 300 pD/Piece"

The advantage is that you don't have to pay the market fee when putting your Coins up for sale; it is deducted right from the Coin price. In that manner you won't lose your money if you withdraw your offer from the market.
Tiden vist i forummet er forkert efter skiftet til sommer el. vintertid.
Gå til dit "brugerkontrolpanel" i forummet og klik på "boardindstillinger".

Du kan rette tiden til sommer/vintertid ved at vælge enten "ja" eller "nej" ud for "vælg sommertid".